FÅ KOLL PÅ EKONOMIN MED

SMARTA & ROLIGA RUTINER

 

Digital Entreprenör är ett medlemsprogram där vi ger dig verktyg för ett mer framgångsrikt och fritt företagarliv - genom att skapa roliga rutiner kring administration och bokföring, skapa möjlighet för dig att jobba platsoberoende samt ge dig förståelse för din ekonomi. Just nu är medlemskapet stängt för nya medlemmar. Skriv upp dig på väntelistan för att få mer info om nästa gång vi öppnar dörrarna!

 

JOBBA SMARTARE

Gå med i vårt medlemsprogram och kom igång med att digitalisera och automatisera!


 • Skapa roliga rutiner så att din bokföring och admin faktiskt blir gjord

 • Bli platsoberoende och jobba varifrån du vill i världen

 • Få full koll på ekonomin i ditt företag

Är du entreprenör med stark frihetskänsla och stora visioner för ditt företag? Har du ibland lite för många idéer och alldeles för få timmar på ditt dygn?

Då håller du säkert med om att det ibland kan vara svårt att hitta bra rutiner och få bokföringen gjord. Samtidigt som du vet att en tydlig överblick över och förståelse för företagets ekonomi är själva grunden för en god natts sömn...

 

Jag driver redovisningsbyrån Jomalo Redovisning och har sett att småföretagare som sköter sin bokföring själva ofta har behov av ett bollplank - någon de kan fråga om råd och hjälp. Därifrån växte idén om Digital Entreprenör fram. Nu är jag väldigt stolt och glad över att äntligen kunna erbjuda ett sådant stöd i form av ett flexibelt medlemskap!

Maria Lofors
Redovisningskonsult, grundare

BLI PLATSOBEROENDE

Genom att digitalisera all din administration och bokföring kan du jobba varifrån du vill.

SKAPA ROLIGA RUTINER

Tillsammans är vi starka. Vi hjälper dig att få koll på dina deadlines och att hitta hållbara och roliga rutiner i din vardag.

FÅ FULL KOLL PÅ DIN EKONOMI

Lär dig att läsa rapporter, göra budget för att följa upp din verksamhet och att stämma av din bokföring själv.


BLI PLATSOBEROENDE


Tänk dig att kunna arbeta varifrån som helst. Antingen om det handlar om att resa till andra sidan jordklotet eller att komma åt allt ditt arbete när du är ute hos kund. Vi hjälper dig med allt ifrån att sluta skriva ut saker "för säkerhets skull" till att automatisera samt skapa smarta system och processer för att kunna jobba på distans. I medlemsprogrammet pratar vi om:

 • Fakturering

 • Kvittohantering

 • Leverantörsfakturahantering

 • Integrationer

 • Arkivering

 • Intern och extern kommunikation

 • Övrig administration


SKAPA ROLIGA RUTINER


Har du någon gång fått förseningsavgifter eller betalat fakturor dubbelt på grund av dålig koll? Vi vet hur det är. Du vill driva ditt företag och syssla med det du är bäst på. Men faktum är att vissa saker kommer man inte ifrån som företagare. Oavsett om du väljer att outsourca allt eller delar av den "tråkiga" administrationen (inget fel med det!) eller inte så behöver du ta kontroll själv. Vi hjälper dig genom att:

 • Ge dig tydliga checklistor och mallar

 • Påminna dig om dina unika deadlines

 • Skapa "accountability" grupper för dig att delta i

 • Ordna virtuella coworking sessions ("get it done days") med fokus på admin & bokföring

 • Varje månad bjuda in till avstämningsfest online (ja, du läste rätt - vi sa ju att vi vill skapa ROLIGA rutiner!)


FÅ FULL KOLL PÅ DIN EKONOMI


Känner du dig ibland orolig och stressad på grund av dålig koll och brist på kunskap och förståelse för ditt företags ekonomi och redovisning? Det är du inte ensam om. De flesta som startar företag gör det för att de brinner för sin affärsidé, inte för att de älskar företagsekonomi. Vi förstår och vi vill hjälpa dig att få mer koll. Det gör vi genom att svara på dina frågor i särskilda "Q&A sessions" samt hålla workshops online och erbjuda webbkurser inom bland annat:

 • Förstå kontoplanen

 • Läsa rapporter

 • Vad är avdragsgillt?

 • Sälja inom EU och hur göra med momsen?

 • Upprätta bokslut och inkomstdeklaration

 • Jobba med budget

DET HÄR FÅR DU

SOM MEDLEM

GET IT DONE DAYS

Onlinemöten där vi fokuserar enbart på administration/bokföring - så att du verkligen ser till att göra det som du annars skjuter upp... Vi hjälper dig att skapa en rutin som känns rolig och hanterbar.

AVSTÄMNINGSFEST VARJE MÅNAD

Du får verktyg och kunskap att kunna stämma av din bokföring - varje månad! För att göra det hela lite roligare träffas vi online och firar att det är gjort. Yay!

FRÅGOR & SVAR

Vi svarar på dina frågor dels under live Q&A sessions i vår Facebook-grupp - och dels genom att lägga upp alla frågor och svar i vår interna wiki så du lätt kan söka där när du undrar över något.

NYTT TEMA VARJE MÅNAD

Varje månad släpper vi en ny masterclass inom något av våra tre kärnområden:

 

digitalisera

skapa roliga rutiner

få koll på ekonomin

ONLINEKURSER

Inne i medlemsportalen finner du ett bibliotek av kurser inom digitalisering, automatiseringar, bokföring och produktivitet - som du kan ta när det passar dig.

CHECKLISTOR & MALLAR

Inom bokföring och admin handlar mycket om att skapa och följa processer - att göra en uppgift på samma sätt varje gång. Vi ger dig checklistor och mallar på vanliga processer, exempelvis avstämning.

GEMENSKAP

Som medlem får du tillgång till vår slutna Facebookgrupp, du blir inbjuden att delta i accountability groups - och dessutom träffas vi regelbundet och får saker gjorda på våra Get it Done Days och avstämningsfester.

PÅMINNELSER PÅ DINA DATUM

Vi hjälper dig att hålla koll på när det är dags att lämna in moms- och arbetsgivardeklaration, periodisk sammanställning, inkomstdeklaration, årsredovisning och annat som kan vara aktuellt i ditt fall.

RABATT PÅ REDOVISNING

I första hand vill vi hjälpa dig att sköta din bokföring själv - men behöver du hjälp med avstämning eller med upprättande av exempelvis bokslut så finns vi här. Du får medlemspris på tjänster från vår redovisningsbyrå Jomalo Redovisning.

För en frilansande, kreativ, digital nomad som jag, kunde jag inte ha en bättre partner än Jomalo Redovisning. De ger mig råd och praktiska redskap till att planera, effektivisera, digitalisera och tydliggöra hela kedjan av mitt företags ekonomi. Innan var ekonomifrågor för mig ett nödvändigt ont, men Jomalo Redovisning har på ett pedagogiskt sätt fått mig att förstå hela min ekonomi och faktiskt tycka att siffror är intressanta. Det har dessutom sparat mig väldigt mycket tid i att få all bokföring automatiserad, så att jag kan lägga min tid på det jag är bra på.

SANNA SPORRONG

bokformgivare och författare


VANLIGA FRÅGOR

Vad får jag som medlem?

Vem är medlemskapet för?

Behöver jag använda ett särskilt bokföringsprogram?

Hur mycket tid behöver jag lägga varje månad?

Vad innebär "Get it done days"?

Är det någon bindningstid?

Men jag har ju en redovisningsbyrå - är detta verkligen något för mig?

Kan jag bli medlem om jag ännu inte startat företag?

Copyright © 2019 - Digital Entreprenör, en del av Jomalo AB (559010-0276).